احیای خورشت ۲ هزار ساله ایرانی در کرمانشاه/ «قسقوان» از دل تاریخ به منوی رستوران‌های امروز می‌آید
احیای خورشت ۲ هزار ساله ایرانی در کرمانشاه/ «قسقوان» از دل تاریخ به منوی رستوران‌های امروز می‌آید

برنا- گروه استان‌ها: یکی از مدیران مجموعه تفریحی-توریستی دایه از احیاء و بازآفرینی خورشت تاریخی «قسقوان» خبر داد و گفت: این غذای اصیل ایرانی که قدمت آن به حدود ۲ هزار سال قبل از میلاد بازمی‌گردد، به‌زودی وارد منوی رستورانی کرمانشاه خواهد شد.

برنا- گروه استان‌ها: یکی از مدیران مجموعه تفریحی-توریستی دایه از احیاء و بازآفرینی خورشت تاریخی «قسقوان» خبر داد و گفت: این غذای اصیل ایرانی که قدمت آن به حدود ۲ هزار سال قبل از میلاد بازمی‌گردد، به‌زودی وارد منوی رستورانی کرمانشاه خواهد شد.