یک پژوهش ملی تازه نشان میدهد مصرف میوه، سبزیجات، ماهی و غلات کامل در میان ایرانیان بهشدت کمتر از استانداردهای سلامت است و وضعیت اقتصادی نامناسب مهمترین عامل مؤثر بر گرایش مردم به الگوهای تغذیهای ناسالم شناخته شده است؛ یافتهای که زنگ خطر جدی برای سیاستگذاران حوزه سلامت به شمار میرود.
یک پژوهش ملی تازه نشان میدهد مصرف میوه، سبزیجات، ماهی و غلات کامل در میان ایرانیان بهشدت کمتر از استانداردهای سلامت است و وضعیت اقتصادی نامناسب مهمترین عامل مؤثر بر گرایش مردم به الگوهای تغذیهای ناسالم شناخته شده است؛ یافتهای که زنگ خطر جدی برای سیاستگذاران حوزه سلامت به شمار میرود.

































