غذاهای فوق‌فرآوری‌شده؛ عامل جدید پرخوری در نوجوانان
غذاهای فوق‌فرآوری‌شده؛ عامل جدید پرخوری در نوجوانان

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که غذاهای فوق‌فرآوری‌شده می‌توانند در نوجوانان و جوانان حتی بدون احساس گرسنگی، باعث پرخوری شوند. این نوع غذاها که معمولاً از مواد افزودنی و طعم‌دهنده‌های مصنوعی ساخته می‌شوند، به دلیل تاثیرات خاص خود، می‌توانند تمایل به خوردن بیش از حد را افزایش دهند.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که غذاهای فوق‌فرآوری‌شده می‌توانند در نوجوانان و جوانان حتی بدون احساس گرسنگی، باعث پرخوری شوند. این نوع غذاها که معمولاً از مواد افزودنی و طعم‌دهنده‌های مصنوعی ساخته می‌شوند، به دلیل تاثیرات خاص خود، می‌توانند تمایل به خوردن بیش از حد را افزایش دهند.