۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در کردستان تولید می‌شود
۶.۲ درصد سیب‌زمینی کشور در کردستان تولید می‌شود

برنا_ گروه استانها: فرید سپری، مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی، در دومین جلسه ستاد زراعت استان کردستان، بر نقش هماهنگی و انسجام بین واحدها و پرسنل به‌عنوان عامل اصلی پیشرفت و شکوفایی بخش کشاورزی تأکید کرد.

برنا_ گروه استانها: فرید سپری، مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی، در دومین جلسه ستاد زراعت استان کردستان، بر نقش هماهنگی و انسجام بین واحدها و پرسنل به‌عنوان عامل اصلی پیشرفت و شکوفایی بخش کشاورزی تأکید کرد.