افزایش مصرف قند و مواد شیرین در جامعه ایران، علاوه بر چاقی شکمی، میتواند موجب بروز مشکلات جدیتری همچون مقاومت به انسولین، سندرم تخمدان پلیکیستیک و بیماریهای قلبی-عروقی شود. متخصصان تغذیه، راهکارهایی برای کاهش مصرف شکر و بهبود سلامت ارائه میدهند.
افزایش مصرف قند و مواد شیرین در جامعه ایران، علاوه بر چاقی شکمی، میتواند موجب بروز مشکلات جدیتری همچون مقاومت به انسولین، سندرم تخمدان پلیکیستیک و بیماریهای قلبی-عروقی شود. متخصصان تغذیه، راهکارهایی برای کاهش مصرف شکر و بهبود سلامت ارائه میدهند.
























